zanetos-loutsa-bath

Προτάσεις Κατοικία & Μπάνιο

Συμβουλές και ιδέες

Επιλογή Δαπέδου

Καθημερινά κινούμαστε σε διαφορετικούς χώρους, χωρίς πολλές φορές να προσέχουμε τα δάπεδα τους, εκτός κι αν κάποιο από αυτά είναι τόσο εντυπωσιακό που να τραβάει την προσοχή μας. Υπάρχουν ποικίλα υλικά για να επιλέξουμε για το δάπεδο μας, αρκεί η επιλογή μας να είναι επιτυχημένη. Τα κριτήρια επιλογής του υλικού των δαπέδων είναι πολλά και πρέπει να εξετάζονται με προσοχή για την επιλογή της καταλληλότερης λύσης.

Κουζίνα

Η εταιρεία μας σας βοηθάει να επιλέξετε την κουζίνα που ταιριάζει στις ανάγκες του
δικού σας χώρου και να το εγκαταστήσετε με 3 απλά βήματα:
 • Επιλέξτε τα είδη που ταιριάζουν στην δική σας Κουζίνα
 • Προετοιμάστε τις αγορές σας σχεδιάζοντας την Κουζίνα σας
 • Συμβουλές και χρήσιμα Εντυπα για την εγκατάσταση και την Ασφάλεια στην Κουζίνα σας

Μπάνιο

Συμβουλές

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Παρασκευή 08:00 με 14:30 – 17:00 με 21:00
Πέμπτη  – Σάββατο 08:00 με 14:00
Στα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αποστολή σε 48 ώρες.

Φυλλάδιο Προϊόντων

Δείτε το φυλλάδιο προϊόντων του Plakakia-bath και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας.

Κεντρικό Κατάστημα Αρτέμιδος

Λ. Καραμανλή & 25ης Μαρτιου
Άρτεμις 190 16 Ελλάδα
Τηλ.: 2294084777
E-Mail: info@plakakia-bath.gr

Η ιστορία μας

Η δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης ειδών υγιεινής και πλακιδίων ΜΑΚΡΙΔΗΣ ξεκινά το 1978 από ένα μικρό μαγαζί στον εμπορικό δρόμο της Αρτέμιδας.

Το 2004 η επιχείρηση με την επωνυμία πλέον ΖΑΝΕΤΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ μετακομίζει σε ένα μεγάλο ιδιόκτητο πλέον χώρο, στην Λ. Καραμανλή&25ης Μαρτίου, στην Αρτέμιδα (Λούτσα) όπου βρισκόμαστε έως και σήμερα.
Στο κατάστημά μας  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων (στα είδη υγιεινής και σε πλακάκια) στις καλύτερες δυνατές τιμές και τους συνεργάτες μας πάντα πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν και να προτείνουν λύσεις σε εσάς και να καλύψουν τις ανάγκες σας.
Καλύπτουμε όλο το φάσμα της αγοράς (ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους οικοδομών….).
Παράλληλα γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση, έχουμε προβεί στην δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μέσα από το οποίο θα ενημερώνεστε για όλα τα προϊόντα μας, να μπορείτε να παραγγέλνετε και να παραλαμβάνετε άμεσα και στο χώρο σας.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.
 • Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

  Με στόχο τη σωστή ανάπτυξη της εταιρείας  αλλά και το σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του περιβάλλοντα χώρου, αναζητούμε πάντα χώρους καταστημάτων με γνώμονα την τέλεια ένταξη στο περιβάλλον.
  Η στρατηγική επέκτασης της εταιρείας μας βασίζεται στην λεπτομερή έρευνα και τη σωστή και ποιοτική προετοιμασία. Πριν ανοίξουμε καταστήματα σε μια νέα χώρα, ξεκινάμε με το να γνωρίσουμε  τις συνήθειες της καθημερινής ζωής των ανθρώπων της περιοχής καθώς και τους τύπους κατοικίας τους.

 • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Έχουμε καθήκον μέσα στην επαγγελματική μας δραστηριότητα να ανιχνεύουμε και να αξιολογούμε τους κινδύνους που έχουν να κάνουν με την φύση των προϊόντων (π.χ. ηλεκτρικά, χημικά κλπ.), την χρήση τους από τους πελάτες καθώς και τον τόπο προέλευσης τους (π.χ. εκτός ευρωπαϊκής ένωσης) με σκοπό την πρόληψη, τον έλεγχο, την ενημέρωση και την εφαρμογή διορθωτικών ενεργειών σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

 • Το oραμα μας

  Να γίνει η διακόσμηση προσιτή σε όλους: δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία. Ο κάθε πελάτης μπορεί να βρει στα καταστήματά μας ποιοτικές λύσεις διακόσμησης ανάλογα με τον προϋπολογισμό του.